Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert

januar 14, 2017, kl. 18:00 - 21:00

Sprudlende og festlig nytårskoncert med Thomas Eje som solist og konferencier, og en gammel kending, østrigske Ernst Kovacic, på dirigentpodiet.I dette års nytårskoncert deltager et udvidet Esbjerg Ensemble med studerende fra Syddansk Musikkonservatorium,
Konservatoriets Pigekor og Den Kongelige Ballets Talentlinie på Esbjerg Kulturskole. I spidsen for det udvidede Esbjerg Ensemble star østrigeren Ernst Kovacic, som er med som dirirent for tredje gang. Han er også kendt som violinist og er en af Europas mest eftertragtede lærere. han har tidligere været første violinist i Wiener Philharmonikerne og regnes som en nestor inden for det klassiske wiener-repertoire. Men han er også nytænkende med stort og åbent sind med hensyn til repertoire.
Til at guide os alle gennem hele Nytårskoncerten har vi allieret os med ingen mindre end Thomas Eje. Bl.a. kendt som 1/3 af Linie 3.
Thomas Eje, entertainer og showman, har i 2016 været en del af den danske underholdningsbranche i 35 år.
Som et nyt og spændende indslag bliver der deltagelse af omkring 10 piger fra Den Kongelige Ballets Talentlinie på Esbjerg Kulturskole, ligesom der er deltagelse af Konservatoriets Pigekor under ledelse af Lone Gislinge.
Medvirkende:
Udvidet Esbjerg Ensemble med studerende fra Syddansk Musikkonservatorium samt kolleger fra nær og fjern
Konservatoriets Pigekor under ledelse af Lone Gislinge
Den Kgl. Ballets Talentlinie på Esbjerg Kulturskole
Konferencier: Thomas Eje
Sopran: Kirstine Bonde Pedersen
Dirigent: Ernst Kovacic

Detaljer

Dato:
januar 14, 2017
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/189168074878436/