Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Håb og Ilddåb

november 2, 2018, kl. 18:30 - 22:30

En usædvanlig performance forestilling i krydsfeltet mellem musik, dans, performance og billedkunst.Siden 2001 har Esbjerg haft sin helt egen Håbeperiode, indstiftet af Esbjerg Kunstmuseum og den internationalt anerkendte multimediakunstner Eric Andersen. I år bliver Håbeperioden noget helt særligt! Den indvies nemlig med et spektakulært totalværk, der ikke alene ophæver grænserne mellem de enkelte kunstarter, men også mellem scenerum og tilskuerpladser.
Eric Andersen har skabt en ny og overraskende musikalsk komposition direkte til Esbjerg Ensemble, der i forestillingen spiller sammen med den prisbelønnede danserinde Marie Topp. Som en legemliggørelse af den mytologiske kvindefigur Pandora træder Topp ud af kunstmuseets værk for på tværs af tid og rum at danse duet med sig selv.
Den anderledes performancekoncert henvender sig til alle, der er håbefulde og nysgerrige – alle, som tør udfordre vanens magt og lade sanserne blive vakt på ny.
Komposition og instruktion: Eric Andersen
Musikalsk fortolkning: Esbjerg Ensemble
Koreografi og dans: Marie Topp
Der forestilling både kl. 16:30 og kl. 19:30
Billetterne er gratis, men booking er nødvendig.
Performanceforestillingen er muliggjort med støtte fra:
Statens Kunstfond, A.P.Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene Formaal, Beckett-Fonden samt Sonning Fonden

Detaljer

Dato:
november 2, 2018
Tidspunkt:
18:30 - 22:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2036875019908476/