Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det romantiske kammer, Esbjerg Ensemble 50 år

april 20, 2018, kl. 20:30 - 22:30

Det er en stor ære for os her på Østerbro at Esbjerg Ensemble har valgt at komme forbi i sin 50-års jubilæumssæson! EE er et af Danmarks fineste kammersensembler og vi kan forvente en koncert i topklasse!Program:
Richard Strauss: Strygesekstet fra «Capriccio» opus 85
Li-Ying Wu: Ritournelle – Ronde all´Albatro Vermicolato (2018)
Bent Sørensen: Falling Darkness (2018)
Witold Lutoslawski: Seks Børnesange

A capella afd v / Sankt Annæ Pigekor
Johannes Brahms: Serenade Nr.1 op.11 arr. for ensemble af Karl-Aage Rasmussen
Programmet åbner og afslutter med tysk romantik – selv om åbningsværket er skrevet så sent som et par år efter 2. Verdenskrig, og det sidste værk næsten 90 år tidligere… fra komfortabel til ekstrem romantik, kan man måske kalde det. Det sidste sågar i kammerversion, efter Brahms egne oprindelige intentioner, ifølge Rasmussens` research.
Ensemblet spiller også to korte dugfriskev ærker som helt for nylig er uropført og skrevet spesielt til ensemblet: Bent Sørensen, og Li-Ying Wu.
Sidst men ikke mindst glæder vi os over at for første gang samarbejde med Sankt Annæs Pigekor med Lutoslawkis charmerende og folkelige sange, som vi tidligere har spillet med børnekor i Østrig, Rusland – og Esbjerg, selvfølgelig.
Spillende leder for koncerten er Ernst Kovacic, som har spillet med og dirigeret ensemblet ved flere anledninger tidligere.
Hjertelig velkommen!

Detaljer

Dato:
april 20, 2018
Tidspunkt:
20:30 - 22:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1255245667909822/