Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vibrandring – Uropførelse

april 5, 2019, kl. 18:00 - 19:00

VIBRANDRING er et projekt med Esbjerg Ensemble, Esbjerg Kulturskole og Musik & Billedskolen, Varde efter ide af komponist Hanne Tofte Jespersen:At skabe vibrante erindringer om et lokalområde ved at vandre i det og sammen skabe et musikværk, der bygger på iagtagelser, oplevelser og spontansang på vandringerne.
Musikken er blevet til på baggrund af, at de deltagende unge instrumentalister og sangere, som er kulturklasse-, talent- & mgk-elever fra kultur/musikskolerne i Esbjerg og Varde, mødtes til fælles kick off i Varde i september 2018.
Under ledelse af komponisten Hanne Tofte Jespersen har de vandret i Varde Ådal og Rørkjær området i Esbjerg og deltaget i workshop.
Elevernes noter af deres iagttagelser og optagelser af egen spontansang på vandringerne dannede baggrund for fælles improvisation. På den måde skabtes brikker til et musikalsk materiale, som nu indgår i musikværket.
Vandringsruten og oplevelser, sansninger, iagttagelser undervejs udgør dets underliggende struktur.
Teksterne til værket er skabt af kulturtalentklassen 7.k i forfatterværksted i oktober 2018 under ledelse af forfatter Søren Østerlund.

Detaljer

Dato:
april 5, 2019
Tidspunkt:
18:00 - 19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/842093752795811/