Obo-konkurrence

Af Pia Jørs - den

Esbjerg Ensemble fremfører klassisk kammermusik med kompromisløs kvalitetssans, og er anerkendt for sin nyskabende og alsidige programlægning. Ensemblet består p.t. af 10 temperaments- og udtryksfulde musikere fra hele verden, alle særligt udvalgte for netop deres unikke egenskaber, fordelt som blæserkvintet, strygekvartet og slagtøj. Gæstemusikere på klaver og kontrabas bliver håndplukket til programmer, der kræver udvidet besætning.

Lørdag, 18. marts 2017 vil der blive afholdt konkurrence om stillingen som oboist ved Esbjerg Ensemble. Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat pr. 1. august 2017 eller efter aftale.

Konkurrenceopgaverne er:
1. runde
W.A. Mozart: Obokoncert KV314 i C-dur; 1. og 2. sats med kadencer
Henri Dutilleux: Sonate for obo og klaver; 1. og 2. sats (Edition Leduc)

2. runde
Nielsen: Blæserkvintet op. 43; 1. og 3. sats i uddrag (præludium, Adagio og tema med engelsk horn)

3. runde
W.A. Mozart: Kvartet nr. 30, F-Dur, KV370
Sergei Prokofiev: ”Trapeze” for obo, klarinet, violin, bratsch og kontrabas; 1.sats

Der stilles akkompagnatør til rådighed til 1. runde. Alle runder gennemføres med deltagelse af Esbjerg Ensembles medlemmer. Detaljer omkring konkurrencens forløb, tilsendes efter ansøgningsfristens udløb. Stemmer til kammermusikrepertoire i 1., 2. og 3. runde sendes på forespørgsel. Ansøger afholder selv udgifter til rejse og hotelophold m.v.

Esbjerg Ensemble forbeholder sig ret til at afholde prøvespillet for et antal indkaldte ansøgere.

Ansættelse følger overenskomst for Landsdelsorkestre, med en startløn på ca. DKR 325.000,- pr. år + pension. Den endelige aflønning afhænger af ansøgers anciennitet. Det første års ansættelse vil være prøvetid. Ansøgere uden for EU-landene bedes selv holde sig underrettet om relevante regler for opholds- og arbejdstilladelse. Det forudsættes at Ensembles faste medlemmer har bopæl i Danmark og gør sig umage for at lære et grundlæggende dansk.

Esbjerg Ensemble
Norgesgade 19
DK-6700 Esbjerg
Mail: piajors@esbjergensemble.com

Ansøgning inkl. CV og en kort beskrivelse af motivationen for ansøgningen skal være Esbjerg Ensemble i hænde senest fredag, 10. marts 2017.

Comments

comments