Nyhedsbrev – Marts 2016

Af Pia Jørs - den

Nyhedsbrev – marts 2016

For børn!

I denne uge spiller vi for vores vigtigste publikum, den yngre slægt. Denne gang har vi valgt at dele vore skolekoncerter op i vore almindelige koncerter på nogle folkeskoler og med en børneforestilling i Musikhuset Esbjerg og Ribe Bibliotek til en børneforestilling.

Vore strygere og slagtøj drager på skolekoncerter til nogle af kommunens folkeskoler med deres skolekoncertprogrammer. Herudover spiller strygerne på Hovedbiblioteket Esbjerg og Bramming Bibliotek under bibliotekernes Ordfest-festival.

Blæserne derimod fremfører fortællerkoncerten ”Stadsmusikanterne fra Bremen” for de resterende folkeskoler i Musikhuset Esbjerg og på Ribe Bibliotek.

Når ugen er omme har vi spillet for ca. 1250 glade og engagerede børn.

 

Samtidigt med afvikling af vore skolekoncerter lancerer vi omsider vores nye hjemmeside som samler alle vore tilbud for børn og unge – tage et kig og find det, som passer til jer! http://www.esbjergensemble.com/børnogunge

 

 

New Directions

Lige inden Påske tager vi så til det nordlige Sverige, nærmere bestemt Piteå, hvor vi spiller koncert hos vores venskabsensemble Norrbotten NEO, som vi også delte koncert med under Immersionfestivalen i Reykjavik. Årets program består af de seks finalister fra vores kompositionskonkurrence, og under koncerten vil vindere af hhv. Publikumsprisen og Musikerprisen findes. Komponisterne vil være til stede og vi glæder os til at høre de foreløbige ikke offentliggjorte værker og naturligvis til at kåre vinderne! Vores hjemlige publikum vil også få glæde af resultatet, da vinderen af Publikumsprisen bliver programsat i vores næste sæson 2016 / 2017, mens Musikerprisen modtager en fællesbestilling mellem os og Norbotten NEO til et nyt værk til opførelse i 2017. Læs mere på http://www.newdirections.se/

 

Ønskekoncert!

Sæsonprogrammer for næste sæson er i støbeskeen og i færd med at finde sin endelige form. Programmet bliver lanceret med en lille teaser inden Påske. Kontakt os endelig hvis noget er interessant enten du er kommende abonnent eller vil købe en koncert til din forening eller festival.

 

Men inden vi når så langt, inviterer vi nye såvel som erfarne publikummer til at pege på hvad I vil høre til vores sæsonafslutning!

Følg linket her http://esbjergensemble.com/stemmeseddel/ og deltag i afstemningen.

I alt kan du vælge 3 værker fra vores liste. Kig på stemmesedlen og lyt evt. til enkelte af værkerne inden du beslutter dig.

5 publikummer bliver udvalgt til en lille (hyggelig) overraskelse som tak for bidraget.

 

Der er frist for afgivelse af din stemme 1. april 2016.

Comments

comments