Nyhedsbrev – Maj 2016

Af Pia Jørs - den

Kom maj du søde milde! 

 

I disse dage indspiller vi en juleCD med Konservatoriets Pigekor og dirigent Lone Gislinge – det bliver vores gave til årets julehandel.
Vort samarbejde omkring De 9. Læsninger hvert år i december måned er et af årets mest populære, og nu får I chancen til at dele den stemningsfulde musik med endnu flere!

Jule CD’en kommer i handlen i november 2016.

 

ØNSKEKONCERT 25. MAJ KL. 19:00 – Frandsens Fabrik

Og så nærmer vi os vor lokale sæsonafslutning med Ønskekoncert på Frandsens Fabrik. For jer der huskede at stemme, kom ind og find ud af om jeres favorit kom med, eller om i via andre metoder kan få programindflydelse igennem.

Det bliver intimt og uformelt – vi er vært ved lidt vin og tapas. Vi ses !

 

DEN GRIMME ÆLLING

Lige inden vi slutter sæsonen helt af for koncerter i denne omgang, har vi sat en flot familiekoncert på programmet. Det er det kendte eventyr Den Grimme Ælling som i denne forestilling bliver til den både sjove og triste historie om den lille kanøflede unge, der vokser sig stor og smuk.

Denne eftermiddag er den sat sammen med musik af den ungarske komponist Bela Bartok, der om nogen forstod at komponere for børn og unge i sine folkemelodiske klaverstykker og sange. Ensemblet har allieret sig med en formidler af Guds nåde: Operachefen fra Den Fynske Opera, Jesper Buhl.

Familiekoncerter fremføres både i Esbjerg og Ribe – så har de fleste forhåbentligt mulighed for at opleve en eftermiddag med sjov og spænding.

Lørdag, 28. maj 2016 kl. 14:00
Storm-P salen på Hovedbiblioteket i Esbjerg, Nørregade 19, 6700 Esbjerg 

Søndag, 29. maj 2016 kl. 16:00
SeminarieHuset i Ribe, Simon Hansens Vej, 6760 Ribe

Fortæller: Jesper Buhl
Komponist: Bela Bartok arr. Jesper Nordin

 

Hvad laver vi ellers denne måned?

Vi arbejder med de sidste detaljer til næste års sæsonkatalogJ mere om det senere! Dog kan vi røbe, at kataloget forventes klar inden sommerferien og tilmelding kan ske allerede til Ønskekoncerten.

 

 

 

Comments

comments