Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

VIRTUOS KLAVERAFTEN

april 20, 2023, kl. 19:30

kr.25,00 – kr.180,00

PROGRAM

Piano: Christian Ihle Hadland

Joaquín Turina: Klaverkvartet i a-mol, op. 67
Gabriel Fauré: Klaverkvartet i c-mol, op. 15
Johannes Brahms: Klaverkvartet i c-mol, op. 60

Med klaverkvartetten tager vi en rejse igennem musikhistorien og gennem Europa. Ikke vældig langt, vil man måske sige, i hverken tid eller sted. Alligevel er de tre værker vi besøger ret forskellige.

Vi bevæger os fra syd mod nord og bagud i tid. Turina er født i Sevilla, og i hans musik høres andalusiens folkemusik med det arabiske anstrøg. I sit harmoniske og klanglige univers står han på tærsklen til impressionismen med farverige klange. Fauré er fransk senromantik: Rastløs og fremadstræbende musik, som søger vidt omkring, men alligevel altid bevarer et let og elegant udtryk.

Til sidst mod nord: Brahms kom fra det vindblæste, kolde sumpland i Nordvesttyskland. Selvom han, fra han var 30 år gammel, boede i musikkens hovedstad, Wien, kan hans musik måske bedst forstås som en slags ”tysk nationalromantik”.

*Studerende gratis entré*

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
april 20, 2023
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr.25,00 – kr.180,00

Sted

Syddansk Musikkonservatorium
Kirkegade 61, 6700 Esbjerg
Esbjerg, 6700 Denmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside