Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYTÅRSKONCERT – AFLYST

januar 9, 2022, kl. 16:00

Traditionen tro lægger vi året ud med en storslået oplevelse, når vi i samarbejde med Esbjerg Ensemble inviterer til sprudlende og velklingende Nytårskoncert i Koncertsalens smukke rammer

Glæd dig til en forrygende festforestilling, hvor champagneproppen springer til et brag af Nytårstoner, dansetrin og flot korsang.

Konferencier Jakob Næslund Madsen fra Den Ny Opera guider dig igennem et fyrværkeri af festlige, sprudlende og velklingende toner.

Orkestergraven styres af dirigent Victor Jacob, og den fyldes af ensemblets musikere, musikalske kolleger fra hele Danmark samt studerende fra Syddansk Musikkonservatorium. Som toppen af kransekagen vil du kunne lytte til de smukke toner fra Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor, og naturligvis nyde de yndige dansetrin fra elever fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole.

Sopran Denise Beck og Baryton Jesper Søndergaard tilsætter koncerten det ekstra krydderi.

Det er blevet en dejlig velkommen og fast tradition, at Esbjerg Ensembles Symfoniorkester inviterer til Nytårskoncert i Musikhuset Esbjerg – og 2022 er ingen undtagelse.

Vi takker Foreningen Victor for støtten.

Billetsalg: https://www.mhe.dk/program/nytaarskoncert/

Detaljer

Dato:
januar 9, 2022
Tidspunkt:
16:00

Sted

Musikhuset Esbjerg
Havnegade 18
Esbjerg, Syddanmark 6700 Denmark
+ Google Maps