Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

SCHUMANN & NØRGÅRD

september 15, kl. 19:30

Kr155.00 – Kr180.00

*Studerende gratis entré*

PROGRAM

Benjamin Britten
Tre Divertimenti for strygekvartet

Per Nørgård
I Ching for slagtøj

Robert Schumann
Symfoni nr. 4 i d-mol, op. 120
Bearb. af Matias Vestergård Hansen for ensemble

En ny klassiker og en gammel klassiker påen ny måde: Per Nørgårds fire fantastiske stykker skrevet med inspiration i den oldgamle kinesiske ”Forvandlingernes Bog”, ”I Ching”, er et moderne hovedværk for slagtøj, som Esbjerg Ensembles slagtøjsspiller har et helt særligt forhold til. Det er en tour-de-force i rytme og i slagtøjets klangmuligheder.

Koncertens gamle klassiker er en af de store romantiske symfonier af Robert Schumann, til lejligheden genkomponeret af den danske komponist Matias Vestergård Hansen.

Som optakt får vi Brittens Divertimenti. Ordet ”divertimento” kendes fra ”at divertere” og antyder noget let og underholdende: De tre stykker har deres oprindelse i nogle satser som Britten skrev i sin studietid i 1933 som små portrætter af tre af sine venner. Siden omarbejdede han dem og gav dem disse lidt mere almindelige musikalske titler.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Enkelt Billet
DKK 155,00
Ubegrænset
Enkelt Billet + 1 glas rødvin
DKK 180,00
Ubegrænset
Enkelt Billet + 1 glas hvidvin
DKK 180,00
Ubegrænset

Detaljer

Dato:
september 15
Tidspunkt:
19:30
Pris:
Kr155.00 – Kr180.00

Sted

Syddansk Musikkonservatorium
Kirkegade 61, 6700 Esbjerg
Esbjerg, 6700 Denmark
+ Google Maps
View Sted Website