Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RESONANS

maj 7, 2015, kl. 17:30 - 20:00

I SAMARBEJDE MED ESBJERG KUNSTMUSEUM OG HANS PETER STUBBE TEGLBJÆRG7. februar – 10. maj
Fernisering: Fredag den 6. februar
Gratis entré
Solistindslag i udstillingen 26.februar, 19.marts og 16.april – alle events kl 16.30
Hvad er forholdet mellem musik og billedkunst? Hvordan lyder en abstrakt figur? Og hvilke forbindelser er der mellem en musikalsk komposition og en kunstudstilling? Det er blot nogle af de spørgsmål, dette unikke projekt søger svar på.
Projektet er blevet til i samarbejde med det hæderkronede Esbjerg Ensemble og komponisten Hans Peter Stubbe Teglbjærg. Han har komponeret et nyt musikalsk værk til tre af ensemblets solister, direkte inspireret af værker i museets samling. Udstillingen har fundet sin form i en organisk proces, hvor musikken og udvalget af kunstværker gensidigt har inspireret og betinget hinanden.
Musikken vil på forskellige måder hele tiden være til stede i udstillingen, men vil i løbet af udstillingsperioden også blive suppleret af liveoptræden med de forskellige solister. Under ferniseringen vil musikerne spille sammen som en integreret del af udstillingen, og umiddelbart før udstillingen lukker igen, forenes alle de forskellige lydbilleder, man har kunnet høre undervejs, i én samlet afslutningskoncert, hvor projektet så at sige fuldendes.
Fløjte: Kerstin Thiele
Bratsch: Michel Camille
Slagtøj: Christian Martinez

Detaljer

Dato:
maj 7, 2015
Tidspunkt:
17:30 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1589373084610729/