Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncert

januar 13, 2018, kl. 18:00 - 20:00

Sprudlende og festlig nytårskoncert med Henrik Vagn Christensen som dirigent. Esbjerg Ensemble er gået i samarbejde med Musikhuset Esbjerg om årets nytårskoncert. Igen i år stiller ensemblet op med studerende fra Syddansk Musikkonservatorium. Vi vil også i år kunne opleve Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor under ledelse af Lone Gislinge samt elever fra Den Kongelige Ballets Talentlinje på Kulturskolen Esbjerg.I spidsen for det udvidede Esbjerg Ensemble står dirigent Henrik Vagn Christensen, hvis repertoire spænder over en bred vifte af kunstformer og genrer: symfonier, ny musik, operaer, operetter, musicals og balletter. Henrik Vagn Christensen betragtes som sin generations førende danske balletdirigent og har været tilknyttet både Den Kongelige Ballet og New York City Ballet.
Du kan også se frem til at opleve Joachim Knop, der med sin karismatiske udstråling og talent har slået sit navn fast som en etableret operasanger i mange forskellige sammenhænge, blandt andet som Papageno i Tryllefløjten på Den Ny Opera.
Joachim får fornemt selskab af sin viv, operasangerinden Tuva Semmingsen, der også er en kendt skikkelse i Esbjerg, hvor hun blandt andet har spillet Zerlina i Den Ny Operas opsætning af Don Juan i 2016.
Medvirkende:
Konservatoriets Pigekor
Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor
Den kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole
Studerende fra SDMK
Esbjerg Ensemble
Solister:
Mezzospran: Tuva Semmingsen
Baryton: Joachim Knop
Dirigent: Henrik Vagn Christensen
Et samarbejde med Musikhuset Esbjerg

Detaljer

Dato:
januar 13, 2018
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1490728374325720/