Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eventyrlig musik – Familiekoncert!

maj 30, 2015, kl. 15:00 - 20:00

Nu har vi fundet et nyt gammelt eventyr frem så vi også kan spille en koncert for børn og deres familier i denne sæson.Mange kender det musikalske eventyr Peter og Ulven, men nu er det det lille eventyr “Stadsmusikanterne fra Bremen” som vore egne stadsmusikanter fra Esbjerg vil blæse liv i.
Eventyret handler om de 4 dyr (æsel, hund, kat og hane), der af forskellige grunde står foran at skulle aflives efter lang og tro tjeneste, og som derfor beslutter sig for at drage afsted fra hjemmet for at blive spillemænd i Bremen!
Æslet påstår sågar, at det kan spille lut!
Dyrene spilles af 4 blæsere, og klaveret danner klangbund for de mange påfund og ideer undervejs. musikken består af både citater fra kendt musik, folkemusik og er i det hele taget livlig og fortællende. musikerne skal udover at spille musikken, der til tider er ganske virtuos, agere i nogle af de scener, der opstår undervejs på dyrenes road-trip mod den forjættede by Bremen.
Det hele er skruet sammen af den ikke så kendte schweiziske komponist Franz tischhauser, der blev født i 1921 i Zurich, men ikke er så moderne, at det gør noget.
Skuespiller: Flemming Bang
Familiekoncert!
lørdag 30. maj kl. 14.00
Musikhuset, esbjerg
Abonnementsserie A+C+E
Løssalg i døren 150 kr.
Forsalg på billetten.dk
140 kr. (+ 10 kr. i gebyr ved print selv-billet)
Børn og unge under 16 år har fri adgang

Detaljer

Dato:
maj 30, 2015
Tidspunkt:
15:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/294183710785377/