Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BEETHOVEN & BRAHMS

marts 2, 2023, kl. 19:30

kr.25,00 – kr.180,00

PROGRAM

Piano: Natacha Kudritskaya

Ludwig van Beethoven: Kvintet for klaver og blæsere i Es-Dur, op. 16
Andrea Tarrodi: Madrigali, Hommage à Barbara Strozzi for ensemble
Johannes Brahms: Klaverkvartet i g-mol, op. 25

Beethoven og Brahms – de to navne siges ofte i forlængelse af hinanden. Beethovens Kvintet er inspireret af wienerklassikkens mester, Mozart, som har skrevet et værk for samme besætning.

For Brahms, selvom han levede i høj- og senromantikken samtidig med komponister som Wagner og Liszt, forblev Beethovens musik et ideal han efterstræbte. Musikken er klassisk i sin form, men meget romantisk og lidenskabelig i sit udtryk, og kammermusik var i Brahms’ format i særklasse. Klaverkvartetten er det første af tre værker, som han nåede at komponere for denne besætning.

Imellem de to får vi musik af svenske Tarrodi, hvis værk er en hyldest til en af de største, men– desværre – ikke mest kendte komponister fra baroktiden, nemlig Barbara Strozzi, var udover komponist også sanger og skrev bl.a. en række madrigaler, udtryksfulde kompositioner for flere stemmer.

*Studerende gratis entré*

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Detaljer

Dato:
marts 2, 2023
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr.25,00 – kr.180,00

Sted

Syddansk Musikkonservatorium
Kirkegade 61, 6700 Esbjerg
Esbjerg, 6700 Denmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside