Vi søger alternerende 1. og 2. violinist

Af Pia Jørs - den

Esbjerg Ensemble søger violinist

Esbjerg Ensemble fremfører klassisk kammermusik med kompromisløs kvalitetssans, og er anerkendt for sin nyskabende og alsidige programlægning. Ensemblet består p.t. af 10 temperaments- og udtryksfulde musikere fra hele verden, alle særligt udvalgte for netop deres unikke egenskaber, fordelt som blæserkvintet, strygekvartet og slagtøj. Gæstemusikere på klaver og kontrabas bliver håndplukket til programmer, der kræver udvidet besætning.

Søndag, 18. marts 2018 kl. 10:00 vil der blive afholdt konkurrence om stillingen som alternerende 1. og 2. violinist ved Esbjerg Ensemble. Stillingen, der er en fuldtidsstilling, ønskes besat
pr. 1. juni 2018 eller efter aftale.

Konkurrenceopgaverne er:
Første runde: 

1) En af følgende:
W.A. Mozart: Violin Concerto nr. 3 i G-dur, K.216: 1. sats Allegro
W.A. Mozart:Violin Concerto nr. 4 i D-Dur K.218: 1. sats Allegro
W.A. Mozart: Violin Concerto nr. 5 i A-Dur, K.219: 1. sats Allegro Aperto – Adagio –    Allegro Aperto
2) J.S. Bach: Violin Sonata nr. 3 i C, BWV 1005: 1. sats Adagio

Anden runde:
1)   Ludwig van Beethoven, String Quartet opus 59, nr. 3 Andante con moto – Allegro       vivace som 1. violin
2)   Ludwig van Beethoven, String Quartet opus 59, nr. 3 Andante con moto – Allegro        vivace som 2. violin

Tredie runde:
1)   Sergej Prokofiev: Quintet opus 39, 3. sats Allegro sostenuto, ma con brio
2)   Ludwig van Beethoven: Septet i Es-dur, Op.20   I. Adagio; Allegro con brio

Der stilles akkompagnatør til rådighed til 1. runde. 2. og 3. runde gennemføres med deltagelse af Esbjerg Ensembles medlemmer. Detaljer omkring konkurrencens forløb, tilsendes efter ansøgningsfristens udløb. Stemmer til kammermusikrepertoire i 1., 2. og 3. runde sendes på forespørgsel.

Ansøger afholder selv udgifter til rejse og hotelophold m.v. Esbjerg Ensemble forbeholder sig ret til at afholde prøvespillet for et antal indkaldte ansøgere. Ansættelse følger overenskomst for Landsdelsorkestre, med en startløn på ca. kr. 325.000,- pr. år + pension. Den endelige aflønning afhænger af ansøgers anciennitet. Det første års ansættelse vil være prøvetid. Ansøgere uden for EU-landene bedes selv holde sig underrettet om relevante regler for opholds- og arbejdstilladelse. Det forudsættes, at Ensemblets faste medlemmer har bopæl i Danmark og gør sig umage for at lære et grundlæggende dansk.

Esbjerg Ensemble – Norgesgade 19 – DK-6700 Esbjerg Mail: piajors@esbjergensemble.com

Ansøgning inkl. CV og en kort beskrivelse af motivationen for ansøgningen skal være Esbjerg Ensemble i hænde senest fredag, 2. marts 2018.

Comments

comments