KONCERTER
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skolekoncerter uge 43

oktober 24, 2017 kl 10:00 til oktober 28, 2017 kl 14:00

Esbjerg Ensemble drager i løbet af vores 50 års jubilæumssæson 2017/2018 rundt til Esbjerg Kommunes folkeskoler. Vi har tilrettelagt 2 flotte og medrivende koncertprogrammer for børn på 4. klassetrin.

Denne gang kan der vælges mellem flg. koncerter:

1. Strygere med slagtøj

2. Blæsergruppen

 

Program 1: LEG I MUSIKKEN

Strygekvartet og slagtøj (fem musikere)

Dette er en koncert for jer, som har lyst til at tage aktivt del i musikken og har overskud til lidt forberedelse. Koncerten tematiserer søvn og vågenhed, hvordan musik kan give fantasien vinger og hvordan legetøj, tape eller æggeskaller.
Musikerne og instrumenterne bliver introduceret. Eleverne skal medbringe legetøj og/eller instrumenter fra hjemmet/skolen, hvor de med det medbragte skal deltage i det sidste stykke af koncerten (specifikationer følger).
Koncerten indeholder uddrag af Goldbergvariationerne af J. S. Bach, et stykke for bordtennisbolde og slagtøj af Juliana Hodkinson samt uddrag af den berømte Legetøjssymfoni af Joseph Haydn!

 

Program 2: MUSIK OG FØLELSER 

Blæserkvintet (fem musikere)

Blæserne præsenterer sig selv og deres instrumenter, og børnene deltager aktivt i koncerten med sang og tegning. Et godt og afprøvet koncertkoncept som har gået sin sejrsgang gennem flere sæsoner!
Hvordan virker musikken på os – og hvordan kan vi påvirke musikken? En koncert hvor vi oplever samtaler og følelser gennem musikken, og hvor børnene får en fornemmelse af forholdet mellem forskellige karakterer i musikken. Musikken I hører er blandt andet af Carl Nielsen samt Ligeti og Höffding.

 

Comments

comments

Detaljer

Start:
oktober 24, 2017 kl 10:00
Slut:
oktober 28, 2017 kl 14:00

Arrangør

Esbjerg Ensemble
Telefon:
75139399
Hjemmeside:
www.esbjergensemble.com