KONCERTER
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskoncerter

januar 12, 2019 kl 16:00

Begivenhed Navigation

Nytåret er for mange netop tiden til at stoppe op for at fejre det forgange år og sige velkommen til det nye. Det vil Esbjerg Ensembles Symfoniorkester gerne være med til og derfor inviteres traditionen tro indenfor til en sprudlende og velklingende nytårskoncert. Esbjerg Ensembles Symfoniorkester samler i år ensemblets musikere, musikalske kolleger fra nær og fjern og studerende fra Syddansk Musikkonservatorium til den årlige nytårskoncert, der også i år arrangeres i samarbejde med Musikhuset Esbjerg. Glæd dig til en sprudlende og forrygende Nytårskoncert, hvor vi kan glæde os til smukke toner fra Konservatoriets Pigekor, Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor og flotte dansetrin fra Den Kgl. Ballets Talentlinje på Esbjerg Kulturskole samt studerende fra Syddansk Musikkonservatorium.

I spidsen for orkesteret og det 100 mand store kor står den kun 27-årige dirigent Taavi Oramo, som er et stort talent fra Finland. Han dirigerer et overflødighedshorn af populære klassikere for det nytårshithungrende publikum: Strauss, H.C. Lumbye, Franz Lehar, musicalhits fra My fair lady og Chess – og meget mere!

 

Solister er tenoren Mathias Hedegaard og sopranen Helle Gössler Christensen, som kommer fra Esbjerg. Hun er ved at slå igennem som det helt store navn herhjemme.

Koncerten er i samarbejde med Musikhuset Esbjerg.

Medvirkende:
Dirigent: Taavi Oramo
Sopran: Helle Gössler Christensen
Tenor: Mathias Hedegaard

Billetsalg: Musikhuset Esbjerg

Comments

comments

Detaljer

Dato:
januar 12, 2019
Tidspunkt:
16:00
Hjemmeside:
http://www.mhe.dk

Arrangør

Esbjerg Ensemble og Musikhuset Esbjerg
Telefon:
75139399
Hjemmeside:
www.esbjergensemble.com

Sted

Musikhuset Esbjerg
Havnegade 18
Esbjerg, 6700 Denmark
+ Google Map
Telefon:
76109000